23.11.11

Χριστουγεννιάτικες ιδέες διακόσμησης

Τα Χριστούγεννα βρίσκονται πολύ κοντά μας και οι στολισμοί έχουν αρχίσει ήδη... το βλέπουμε άλλωστε στους δρόμους και τα καταστήματα. Ψάχνοντας στο διαδίκτυο ανακάλυψα μερικές πολύ ωραίες ιδέες για να διακοσμήσετε κατάλληλα το σπίτι σας και ήθελα να τις μοιραστώ μαζί σας.



Αν έχετε τζάκι μια πολύ ωραία ιδέα είναι να βάλετε φωτάκια (λευκά κατά προτίμηση) που αμέσως θα φέρουν μια γιορτινή αίσθηση στο σαλόνι σας. Επιπλέον μπορείτε να προσθέσετε (μόνο μην το παρακάνετε) χριστουγεννιάτικα στολίδια από περασμένες χρονιές όπως κεριά, στεφάνι, αλλά και κάλτσες (πώς αλλιώς θα βάλει ο Άγιος Βασίλης το δώρο του;)



Μία άλλη πρωτότυπη ιδέα αν έχετε ένα μεγάλο γυάλινο βάζο είναι να βάλετε στολίδια (που σας περισέψανε από το στόλισμα του δέντρου), κουκουνάρια τα οποία μπορείτε να βάψετε με σπρέι σε χρυσό ή κόκκινο χρώμα και, αν θέλετε, μια Χριστουγεννιάτικη σύνθεση από κλαδιά έλατου.

Αυτά για τώρα! Θα επανέλθω σύντομα και με ιδέες στολισμού του Χριστουγεννιάτικου τραπεζιού. Αν έχετε στολίσει το σπίτι σας ή πρόκειται και θέλετε να μοιραστείτε μάζι μου το όμορφο σκηνικό που δημιουργήσατε μην διστάσετε να μου στείλετε mail.. Θα χαρώ πολύ! Φιλιά σε όλες

Photo credits: Freshome

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου