24.10.11

Καλλυντικά: Εξοικονομήστε χρήματα με έξυπνα κόλπα


Τρικ 1: Οικονομία στη μάσκαρα
Αγοράστε ακριβή μάσκαρα μόνο μια φορά. Αφού τελειώσει, πλύνετε και κρατήστε το βουρτσάκι. Η βασική διαφορά μεταξύ των ακριβών και φτηνών μάσκαρα είναι το βουρτσάκι, όχι το μακιγιάζ. Στη συνέχεια αγοράζετε φτηνές μάσκαρα αλλά χρησιμοποιείστε το βουρτσάκι της παλιάς σας.

Τρικ 2: Η διπλή χρήση του conditioner
Αντικαταστήστε την κρέμα ξυρίσματος με το μαλακτικό των μαλλιών σας. Λειτουργεί εξίσου καλά. Μια ακόμα λύση είναι να χρησιμοποιήσετε αφρό ξυρίσματος για τους άντρες όπου συνήθως είναι πιο φθηνός.

Τρικ 3: Βαζελίνη για αρκετές χρήσεις
Αγοράστε ένα μεγάλο βάζο βαζελίνη. Μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε ως lip gloss, lip balm, ενυδατική κρέμα για τα μάτια, τα πόδια αλλά και τα χέρια σας.

Τρικ 4: Χρησιμοποιήστε ελαιόλαδο
Χρησιμοποιήστε ελαιόλαδο ως multitasker: για τα μαλλιά, βάλτε μια κουτάλια σούπας λάδι στο τριχωτό της κεφαλής, τυλίξτε το με μια ζεστή πετσέτα και αφήστε το για 20 λεπτά πριν από το λούσιμο. Για μεταξένια επιδερμίδα, μετά το μπάνιο απλώστε λίγο ελαιόλαδο στην βρεγμένη επιδερμίδα σας ενώ για scrub απλά προσθέστε λίγη ζάχαρη.

Τρικ 5: Αισθησιακά χείλη με κανέλα και βαζελίνη
Αναμείξτε πιπέρι καγιέν ή κανέλα, με λίγη βαζελίνη και εφαρμόστε το στα χείλη.

Τρικ 6: Χρησιμοποιείστε τα καλλυντικά σας μέχρι την τελευταία τους.. σταγόνα
Βγάλτε το τελευταίο κομματάκι κραγιόν έξω από το σωλήνα με ένα πινελάκι. Αναζωογονήστε το αποξηραμένο σωλήνα της μάσκαρα με λίγες σταγόνες ζεστό νερό.

Τρικ 7: Φιγούρα
Και τέλος... αφήστε τον εαυτό σας να κάνει μία ή δύο υπερβολές. Οι γυναίκες δεν μπορούν να ζήσουν μόνο με φθηνά καλλυντικά!


www.myworld.gr

Photo credits: Decorista tumblr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου