17.10.11

Φοράτε το σωστό νούμερο σουτιέν;


Γνωρίζατε ότι 7 στις 10 γυναίκες δεν φοράνε το σωστό νούμερο σουτιέν; Ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο που ανακάλυψα στο www.myworld.gr δείχνει βήμα-βήμα πως μπορείς να βρεις ποιο είναι το σωστό νούμερο σουτιέν για εσένα. Ακολούθησε τα παρακάτω βήματα και ανακάλυψε αν φοράς το σωστό νούμερο!

Βήμα 1
Φορέστε το αγαπημένο σας σουτιέν, αυτό που σας βολεύει και που κάνει το στήθος σας να φαίνεται πιο στητό. Στη συνέχεια επιστρατευτείτε μία εύκαμπτη μεζούρα.

Βήμα 2
Μετρήστε τον θώρακά σας ακριβώς κάτω από το στήθος σας με την μεζούρα.  Αυτό είναι το μέγεθος σας σε εκατοστά (cm). Μετατρέψτε το σε ίντσες. Σκεφτείτε ότι 1 cm = 0.39 ίντσες. Αν δεν μπορείτε να κάνετε την μετατροπή μπορεί να σας την κάνει αυτόματα το συγκεκριμένο site http://www.manuelsweb.com/in_cm.htm. Στον αριθμό που βρήκατε προσθέστε το 2. O αριθμός που θα βρείτε σε ίντσες είναι ο αριθμός του σουτιέν σας, για παράδειγμα 32C. Ο αριθμός θα πρέπει να είναι ζυγός. Αν σας βγεί μονός στρογγυλέψτε το (προσθέστε +1).

Bήμα 3
Στη συνέχεια με τον ίδιο τρόπο ανεβάζετε την μεσούρα στο στήθος και το μετράτε γύρω γύρω. ΄Οπως και πριν μετατρέπετε τα εκατοστά που βρήκατε σε ίντσες. Αφαιρέστε το νούμερο που βρήκατε στο βήμα 2 από το νούμερο στο βήμα 3 για να βρείτε το cup size σας (π.χ. A, B, C, κτλ.). Ακολουθεί διάγραμμα ώστε να το αντιστοιχίσετε.
1 ίντσα - A
2 ίντσες- Β
3 ίντσες- C
4 ίντσες - D
Το μέγεθος, δηλαδή, του σουτιέν σας θα έχει την εξής μορφή: 34B. Το 34 θα είναι το νούμερο που βρήκατε από το δεύτερο βήμα και το Β αυτό που βρήκατε εφαρμόζοντας το τρίτο βήμα.

www.myworld.gr

1 σχόλιο: